slidehow3.jpg
slidehow6.jpg
FDP_7799 copie.jpg
FDP_7879 copie.jpg
slidehow4.jpg
slidehow1.jpg
FDP_7834 copie.jpg
FDP_7826 copie.jpg
Beleef overdag een bruisende tijd met uw partner in één van onze mooie kamers

Rendez-vous hotel Chadim biedt kamers aan in Wetteren.

open :  maandag tot zaterdag   vanaf 9u

zon en feestdagen gesloten

 

prijzen  :   kamers met jacuzzi       60€ /3u

                    kamer zonder bad       50€ /3u

na 3u komt er per begonnen uur 15€ bij.

de prijzen gelden voor 2 personen.

meerdere personen op de kamer kan,  mits toeslag van 20€ persoon.

 

Intieme luxe in alle anonimiteit

Rendez-vous hotel Chadim biedt u kamers met jacuzzi in Wetteren

Room service op de kamer, kamers met jacuzzi en de mogelijkheid om uw speciale verzoeken te realiseren: daghotel Chadim in Wetteren heeft alles in huis om u en uw partner op en top te verwennen. Beleef bij ons een magisch sensuele tijd en dat in alle discretie. Anonimiteit is bij ons namelijk gegarandeerd: van onze afgesloten parking tot ons discrete personeel. In ons daghotel zal u zich helemaal op uw gemak voelen.

Een huiselijke, warme sfeer is standaard in ons rendez-voushotel. U kan gedurende de week dagelijks bij ons terecht van 9 tot 24 uur . Ook tijdens de zomermaanden blijven wij geopend!

Zon en feestdagen gesloten.

Willen u en uw partner er dus echt eens even tussen uit, weg van de kinderen en de stress? Of zoekt u een plaats waar u en uw vriend zonder zorgen intiem kunnen zijn? Kom dan eens langs om te genieten in één van onze kamers met of zonder jacuzzi bij daghotel Chadim in Wetteren.

 

Genieten van elkaar in alle anonimiteit

Bent u op zoek naar  mooie kamers met of zonder jacuzzi? Bij ons kan u al terecht voor privé kamers in Wetteren . Geheime afspraakjes kan u bij ons echt ten volle beleven! Wenst u roomservice op de kamer of heeft u speciale verzoeken? Aarzel niet om ze aan ons te verklappen. Ons professioneel personeel zal er altijd alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

U bent van harte welkom in onze  privé kamers te Wetteren die te huur zijn voor koppels, minnaars, … Kortom: voor iedereen die op zoek is naar een rustige plaats om intiem te zijn. Ook u zal bij ons vast en zeker helemaal ontspannen!

 Bel ons gerust even op voor meer informatie of vul het online contactformulier in.

standaard kamer 50€/3u

kamer met jacuzzi 60€/3u

 

Contacteer ons! 09 277 00 23
Contact
Contacteer ons!09 277 00 23