slidehow1.jpg
FDP_7879 copie.jpg
slidehow4.jpg
FDP_7834 copie.jpg
slidehow3.jpg
slidehow6.jpg
FDP_7799 copie.jpg
FDP_7826 copie.jpg
Intimiteit en passie vindt u vast tussen de lakens van onze  kamers.

Daghotel Chadim biedt koppels de gepaste ruimte om van elkaar te genieten

Voor een daghotel waar discretie en hygiëne prioriteit zijn, bent u bij Chadim in Wetteren aan het juiste adres. Onze smaakvol ingerichte kamers bieden koppels de uitgelezen plaats om overdag van elkaar te genieten. In onze prijzen zitten de eerste 3u al verwerkt.

Indien gewenst kunnen wij u een kamer aanbieden met jacuzzi voor de nodige luxe. Ook roomservice is altijd mogelijk. Heeft u andere speciale wensen? Aarzel niet om ze met ons te delen. Ons vriendelijk en discreet personeel zal er steeds alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Bij daghotel Chadim in Oost-Vlaanderen bent u altijd zeker van een geslaagde afspraak. Aarzel dus niet, maar breng ons een bezoekje!

 

Chadim is het rendez-vous hotel in Wetteren waar u gerust kan zijn

Tussen Gent en Wetteren, dicht bij de autosnelweg E40 maar toch verborgen ligt rendez-vous hotel Chadim. Al vele geheime, passionele koppels vonden de weg naar ons discrete daghotel voor een stiekeme afspraak. 

Een hotelkamer met jacuzzi, roomservice, .. maak van uw afspraak een luxueuze date. Ons vriendelijk en discrete personeel staat steeds tot uw dienst. Ook hygiëne vinden wij erg belangrijk, daarom worden steeds de lakens ververst en de kamers gekuist. Heeft u speciale verzoeken zoals decoratie voor een verjaardag of een ontbijtje op de kamer? Aarzel niet om uw speciale wensen met ons te delen.

Ook tijdens de zomermaanden kunnen koppels die rust willen terecht in ons huiselijke, gezellige rendez-vous hotel in Wetteren. Twijfel dus niet langer, maar laat je verrassen bij ons.

Contacteer ons! 09 277 00 23
Contact
Contacteer ons!09 277 00 23